За нас

За нас

Здравейте, ние сме Тим и Марли. Това е наша снимка отпреди няколко години, когато стартирахме
stumfi.si от малка общежитие и скоро я прераснахме в собствена производствена база.
Всяка година създаваме много работни места и даряваме хиляди цветни и забавни чорапи на нуждаещи се семейства. Благодаря на всички, че ни подкрепяте в това пътуване ❤️

На Facesocks.bg ние предлагаме 50+ персонализирани дизайна на чорапи, възглавници и тениски. Отпечатвайки в собствено производство, ние контролираме разходите, качеството и времето за производство и ви предоставяме всички тези добри неща. Сигурни сме, че ще можете да намерите идеалния персонализиран подарък за всеки повод и за всеки човек.

Хиляди клиенти продължават да се връщат при нас благодарение на качеството на продуктите, големия избор на дизайни, изключително бързото производство и най -високото обслужване на клиентите. Повече за доволните клиенти тук.

Какво працим?

Ние създаваме персонализирани чорапи, възглавници и тениски със снимка на вас, вашия домашен любимец или ваш приятел. Нашите продукти гарантирано ще доставят радост на вас или вашите близки.

Как го правим?

След като направите поръчка с вашата снимка, екип от опитни дизайнери изрязва снимката ви, за да включи само лицето на обекта и я изпраща до вътрешния производствен екип, където тя се отпечатва върху вашия продукт.

Какво ни прави специални?

Със собствено производство, ние отрязахме посредника. Това означава по -добро качество, по -добри цени и по -бързо време за производство.