Условия за Връщане

Условия за Връщане

В случай, че не сте доволни от вашия персонализиран продукт, ние ви предлагаме 100% гаранция за удоволетвореност. В най -кратки срокове ще преработим вашия продукт с нова снимка.
За неперсонализирани продукти, ние предлагаме 15 дни без зададени въпроси за възстановяване:

Имате възможност в срок от 14 дни след извършване на покупката да върнете закупения артикул, при това имате право да го замените или да получите парите си обратно.
Артикулът, който искате да замените или върнете трябва да бъде без повреди. Трябва да го върнете в оригиналната не нарушена опаковка, с всички приложени добавки.  В противен случай рекламацията няма да бъде приета или ще бъде извършена частично.
В срок от 14 дни от получаването на пратката, трябва предварително писмено да ни уведомите, че се отказвате от договора или желаете продукта Ви да бъде заменен (на нашия електронен адрес info@facesocks.bg) СЛЕД КАТО ПОПЪЛНИТЕ ФОРМА ЗА РЕКЛАМАЦИЯ.

те ще изпратят пратката към централата ни в Словения.Връщането на продукта до адреса на Интерлогистика е за сметка на клиента, като заплатената сума се възстановява след като продукта пристигне в нашата централа и бъде проверен от служителите на Materiias d.o.o. Заплатената от клиента сума се възстановява по банков път в рамките на 14 работни дни след получаване на пратката в нашата централа.
Печат и приложен попълнен формуляр към пакета !!
Винаги пишете идентификационния номер на поръчката си (започвайки с STBG …) !! Ако не можете да го намерите, пишете н info@facesocks.bg
Винаги пишете своя IBAN, ако сте платили с наложен платеж.
Разходите за изпращането са за сметка на клиента. Няма да приемем пакети с наложен платеж.
В случай че, в срок от 14 дни след получаването на пакета, не сме получили писмено уведомление за отказ от договора, връщането или замяната не са възможни.
Вашият артикул ще бъде заменен или ще ви върнем сумата в срок от 15 работни дни след получаването на пакета.